Fadderordning for museumsfly

Fadderordning for museumsfly!

-Flyhistorisk Museum Sola trenger din hjelp!

Er det et fly du liker mer enn noe annet? Har du lyst på ansvaret for at akkurat dette flyet viser seg fra sin beste side? Hvorfor ikke ta flyet til deg som dets fadder??

Flyhistorisk Museum Sola søker faddere til museets utstilte fly! En fadder er en person som brenner for sitt fly. Han ønsker at akkurat dette flyet og omgivelsene rundt det skal fremstå som museets mest velholdte og innbydende område! Ingenting skal sette en demper på flyets majestetiske fremtoning! Tar du utfordringen?

Arbeidsoppgavene knyttet til fadderordningen blir rengjøring av det eller de flyene du står oppført som fadder for og området rundt flyet, vedlikehold, enkle reparasjoner og eventuelt komplettering av manglende elementer på flyet etter utstillingens/flyets tiltaksplan. De spesifikke arbeidsoppgavene blir fastsatt i henhold til den enkelte fadders ønsker og ferdigheter.

Museets fadderdag er onsdag mellom kl. 10:00 og 15:00. Det er også mulig å benytte seg av lørdag formiddag og mandag kveld, men dette må i såfall avklares på forhånd.

Kontakt museets fadderansvarlig for mer informasjon og/eller påmelding:

 

Ernst Knutson

Tlf.: 90407174

E-post: fadder@flymuseum-sola.no